Phantom 2013 Online Sa Prevodom

Phantom 2013 Online Sa Prevodom

★★★★☆

3.4 / 5 na temelju 0400 recenzija na IMDB



Ed Harris glumi Demija, kapetana sovjetske podmornice opremljene nuklearnim projektilima, koji potajno pati od napadaja deluzija. Po povratku s dugotrajnog boravka na moru, vlasti ga tjeraju na tajnu misiju gdje mu se pridružuje odbjegli KGB agent s namjerom preuzimanja kontrole nad projektilima. Sa sudbinom svijeta u svojim rukama, Demi saznaje da je izabran za tu misiju s uvjerenjem vlasti da će podbaciti.


Phantom 2013 Online Sa Prevodom

Phantom

RC modeli | RC modelarstvo | R/C modeli prodaja - Njuškalo
RC modelarstvo: radio-controlled modeli na daljinsko upravljanje: RC auti, RC avioni, RC helikopteri, RC brodovi, RC vlakovi i ostalo.
GEOSOFT d.o.o. | GEODEZIJA | GEOPLUS | ZWCAD
3D Survey. Tvrtka posjeduje dron:Phantom P4 i 3D Survey program Slovenske firme Modri planet d.o.o. za koji je ujedno i zastupnik u prodaji, pa se slobodno možete obratiti za kupnju.
Gadgeti u HT ponudi | Hrvatski Telekom
Ponudu pametnih telefona i tableta proširujemo novim kategorijama proizvoda koji donose inovativne načine korištenja i primjene u svakodnevnom životu.
Prodaja novih i rabljenih plovila | Munitor brokerage ...
Munitor d.o.o. vaš zastupnik i posrednik u prodaji novih i rabljenih plovila uz konzalting usluge profesionalnog tima. Obratite nam se sa povjerenjem!
5 Zloglasnih serijskih ubojica koji nikada nisu uhvaćeni
Serijske ubojice u većini slučajeva završe uhapšeni, o njima se napiše par knjiga, snimi film ili dva, a za par godina svi (osim porodica žrtava) potpuno

Phantom online sa prevodom.1080p. iPhone. Watch. iPad. Phantom film sa prevodom. DVDrip. 4k blu ray. Download. Phantom gledaj online.. 2013 film. Phantom online s prijevodom. Phantom online gledanje. Phantom hrvatski titlovi. 480p. 720p. Full movie. BDrip. Stream. Phantom online filmovita. Phantom ceo film. Free. Phantom cijeli film