Parada 2011 Online Sa Prevodom

Parada 2011 Online Sa Prevodom

★★★★☆

4.7 / 5 na temelju 7153 recenzija na BingMovies



Parada je film koji na tragi-komičan način priča priču o konstantnoj bitci između dva svijeta u današnjem društvu, podijeljenom između tradicionalističke, homofobne većine i liberalne manjine. Priča prati dvoje potpuno različitih ljudi, mafijaša, ratnog heroja i vlasnika privatne kompanije i gay aktivista. Što se može dogoditi ako su dva čovjeka iz potpuno različitih socijalnih miljea i s različitim svjetonazorima, pritom jedan straight i macho, a drugi gay, prinuđeni surađivati i ovisiti jedan o drugome? Ima li nade za takav odnos? Mogu li se ta dva čovjeka razumjeti, prevladati animozitet koji osjećaju jedan prema drugom pa čak i postati prijatelji?


Parada 2011 Online Sa Prevodom

Parada

MAGAZIN - PARADA (CMC FESTIVAL - AUDIO 2013) HD - youtube.com
kakva blamaŽa ovdje je parada likova iz grada i gledaju me svi doznajem zadnja da dugo vijest smo glavna, tema kuloara ona, ja i ti
Parada (2011.) – Wikipedija
Parada (srp. Парада) je srpski film iz 2011. godine.. Redatelj i scenarist je Srđan Dragojević. Premijera filma je održana u Beogradu 31. listopada 2011. godine. Za tri tjedna prikazivanja u kinima, film je pogledalo 150.000 ljudi.
Parada ponosa održana u Beogradu - BUKA Magazin
Parada ponosa pod sloganom . Šetnju od Pionirskog do Studentskog parka osiguravala je policija, a oko 50 sudionika Parade nosilo je zastave duginih boja, transparentne: "Moja sloboda je tvoja", "Ni jedna grupa nije rizična već ponašanje" itd, prenose srbijanski mediji.
Parada ponosa u Kijevu: Napali policiju kanisterima za ...
Parada ponosa u Kijevu: Napali policiju kanisterima za benzin Rano ujutro više od 150 ekstremno desnih prosvjednika nastojalo je povorci blokirati put kroz središte Kijeva.
"Psi laju, prajdovi prolaze": Parada ponosa u Zagrebu ...
Sedamnaesta Parada ponosa LGBTIQ osoba i porodica Zagreb Pride 2018. održana je pod sloganom "Da nam živi, živi rod!". Parada je u subotu popodne u Zagrebu okupila, prema riječima organizatora, više od 10.000 učesnika i prošla je bez ikakvih incidenata.

Parada gledaj online.. Parada online filmovita. Parada online s prijevodom. Download. Parada ceo film.1080p. 720p. 480p. BDrip. DVDrip. iPad. 2011 film. Watch. Parada cijeli film. Parada online sa prevodom. Parada film sa prevodom. Parada online gledanje. Full movie. Stream. Parada hrvatski titlovi. Free. iPhone. 4k blu ray